ESPORTS

Sergi Puig apunta a baixa segura a Pamplona després de patir un “gran ensurt”

Sergi Puig sota pals en el penal davant la Real Sociedad B / Ll. Franco

A la delicada situació esportiva del Sabadell s’hi sumen més contratemps. La confirmació de la lesió d’Alberto Fernández -amb el trencament del menisc extern- ha tingut continuïtat, a les últimes hores, amb un ensurt gros -així ho ha qualificat el mateix protagonista a les xarxes socials- del porter Sergi Puig, qui va haver de ser hospitalitzat a causa d’un fort cop al cap rebut a l’entrenament després d’una mala caiguda en una acció fortuita. Ara ja es troba al seu domicili descansant i Sergi Puig ha volgut tranquil·litzar a tothom mostrant una foto seva somrient al sofà.

De totes maneres, serà baixa segura, si no es produeix un gir espectacular de la situació, pel pròxim partit a Pamplona de diumenge (12 h) contra el filial d’Osasuna. Tot apunta que necessitarà més temps per recuperar-se totalment del cop i evitar riscos. Això propiciarà la titularitat, per segona setmana consecutiva, de Víctor Vidal, qui va reaparèixer a la Nueva Condomina després de moltes jornades a la suplència. El problema serà escollir el suplent, ja que Carles Segura es va fracturar el dit d’una mà i continua en ple procés de recuperació. Gabri haurà de recórrer al Futbol Base i en les pròximes hores confirmarà el nom del porter escollit. Probablement, sigui el del juvenil Oriol Ciurans que s’ha entrenat amb l’equip aquest dijous.

Equipacions finalistes: 4 entre més d’un centenar

D’altra banda, en l’àmbit social l’interès a les pròximes hores serà conèixer les quatre equipacions finalistes que el club ha escollit com a candidates a ser la segona samarreta del Centre d’Esports la pròxima temporada 23/24. El soci ha tornat a ser el protagonista, amb la novetat que podia presentar les seves propostes. En total s’han presentat més d’un centenar i això ha allargat el procés d’elecció fins a reduir-se a quatre opcions. El dilluns s’obriran les votacions per escollir l’equipació definitiva (amb termini fins al 31 de desembre) que es donarà a conèixer a final de l’actual temporada.

Comentaris
To Top