Ciutat

L’ambaixador reial, el pare Noel i el Grinch visiten el Col·legi Bertran

cole bertran
El Pare Noel no ha faltat a la cita / David Chao

El pavelló del Col·legi Bertran s’ha convertit en un petit poble nadalenc. No és cap broma, és ben real. I és que els pares i mares de l’AMPA de l’escola s’han organitzat per a crear decoracions de diferents espais característics de Nadal. Així doncs, al centre s’hi ha pogut veure la tenda de l’ambaixador reial, la casa del Pare Noel i també la d’un convidat molt especial: el Grinch, que tot i no ser un gran fan de les festivitats tampoc ha volgut perdre’s la cita.

cole bertran

L’ambaixador reial ha estat molt aclamat / David Chao

“Cadascú ha aportat una mica de tot, sigui portant material o preparant algunes coses a casa”, ha explicat Anabel de l’AMPA. El grup de pares i mares de l’escola ha elaborat tota la decoració, participant en el muntatge i també actuant. “Ja fa 3 anys que fem l’activitat i cada any intentem incorporar elements nous per fer-la més gran”, ha afegit.

cole bertran

L’Anabel i el Grinch saludant als infants / David Chao

Des de l’escola la direcció es mostra molt satisfeta d’una activitat que és pels alumnes del centre, però, que enguany, també s’ha obert a les famílies del barri. “Tot el que fa l’AMPA és amb implicació, ganes i alegria. Fa goig i n’estem molt contents perquè són activitats molt altruistes que agraïm”, ha comentat la sotsdirectora, Elídia Invers.

A les activitats hi han participat entre 10 i 15 membres de l’AMPA així com alguns professors i alumnes.

Comentaris
To Top