ESPORTS

L’OAR Gràcia femení guanya amb solvència a un difícil St. Joan Despí (36-27)

Maria Monllor va ser decisiva en la zona de pívot / Èric Altimis (CEDIDA)

El Gràcia va fer bons els pronòstics i va assolir la victòria en l’última jornada anual de la Divisió d’Honor Plata femenina, completant així el doblet dels equips verd-i-blancs en categoria nacional. Tot i el bon marge en el resultat final, les gracienques van haver de bregar de valent, ja que el Sant Joan Despí disposa d’una de les línies defensives més fermes de la categoria.

No va ser fins passat el minut 15 (6-5) que el conjunt de Carol Carmona va poder començar a vèncer la resistència del rival. A còpia de varietat de recursos en les possessions i amb l’aportació del bon paper de Mercè Buxó a la porteria, el parcial 10-5 s’encarregà de proporcionar-li un avantatge significatiu (16-10).

La dinàmica no varià a la segona part en què Janna Sobrepera, inspirada en els llançaments a distància, va exercir de líder secundada per Cristina Soler a l’extrem esquerre i Maria Monllor en zona de pivot. Els encerts de les gracienques van anar augmentant la diferència fins als 12 gols (32-20) abans que el partit entrés en una fase boja, sobretot per pèrdues, en què el conjunt visitant, amb els gols de Carla Rebelles, va suavitzar una mica el desavantatge (36-27). El Gràcia es manté i referma la segona posició després que el Sant Vicenç, ara a 4 punts, perdés contra el líder Mislata (24-20).

Comentaris
To Top