Ciutat

Ja pots demanar cita per rebre la quarta dosi contra la covid

Vacuna contra la verola del mico

Des d’aquest dilluns, ja es pot demanar hora per rebre la quarta dosi de la vacuna contra la covid. Després del torn dels col·lectius vulnerables i de més edat, a partir d’aquest 19 de desembre els menors de 60 anys poden sol·licitar cita.

El conseller Manel Balcells apunta que s’està treballant en el procediment que caldrà dur a terme, un cop la Comissió de Salut Pública va aprovar dijous la seva administració. Balcells va assegurar que el sistema està preparat per suportar la situació de triple epidèmia actual, amb una bronquiolitis a la baixa, la mateixa covid i la grip, de la qual s’espera arribar al pic la setmana que ve. “El sistema està tensionat, però aguantarà”, va sostenir.

Si una persona es vol vacunar, s’haurà d’adreçar a un ambulatori per demanar hora.

Comentaris
To Top