Ciutat

L’eufòria es desferma a Barberà: “Aquest número em sona!”

loteria Nadal grossa Barberà del Vallès

L’alegria s’ha estès aquest dijous a diferents punts del municipi

/ AINA TORRES

[Marta Ordóñez i Marc Béjar]

L’alegria s’ha estès aquest dijous a diferents punts de Barberà. Passaven vint minuts de les onze del matí quan els nens de San Ildefonso han afinat la gola per cantar la grossa: el 05490. De seguida, molts veïns han anat a mirar la seva butlleta. I l’eufòria s’ha desbordat.

L’administració que ha venut les cinc sèries a Barberà del Vallès és la número 2, al número 41-43 de l’avinguda Generalitat. Al migdia, alguns dels premiats s’han acostat fins al lloc per compartir l’alegria, entre ells, Sílvia Fuster, exalcaldessa de Barberà del Vallès.

Sílvia Fuster ha estat una de les afortunades, amb un dècim compartit. “Hem sabut la notícia per la tele. Aquest número em sona”, relatava. “És una il·lusió molt gran. És compartit, que encara fa més il·lusió”, ha manifestat minuts després de conèixer la notícia. “Som gent del poble, tots ens coneixem, i és una alegria per Barberà. Estic molt contenta pel nostre municipi“, diu.

La Teresa Maria Franquesa i la Carmen Avalla també comparteixen un dècim, i el van escollir tot i que ho veien com un número “lleig”. Ara toca donar-se algun capritxet i volen fer alguna cosa juntes per celebrar-ho. “És un plaer compartir-ho per l’emoció, a més dels diners”, diu la Teresa Maria.

Entre els premiats, hi ha sobretot veïns de Barberà, però també ciutadans d’altres ciutats que han comprat a l’administració gairebé de casualitats. Un d’ells és el Buba, un veí de Sabadell afortunat aquest 22 de desembre, que va comprar dos dècims. En Buba treballa en una obra propera:  “Vaig arribar fa 18 anys des del Senegal, i fa quatre anys que compro un dècim en aquesta administració”, explicava en Buba.

El cava ha corregut pels carrers minuts després. Des de l’administració, Alfonso López es mostrava molt satisfet, encara amb dubtes sobre les quantitats i el nombre de dècims venuts. “És una zona treballadora i humil, feia falta”, apunta. El seu pare, l’Emilio López fa 50 anys que va arribar a Catalunya i uns 35 que s’hi dedica: “Som una de les administracions de Catalunya que més ven, i som molt coneguts”, diu. No és el primer cop que es reparteix un premi, també van vendre un quart i un cinquè premi fa uns anys. “Repartir el Gordo és impressionant, tenia moltes ganes”, assegura, tot i que no se n’havia quedat cap dècim.

Els López  fa més de 30 anys que estan al capdavant de l’administració de l’avinguda de la Generalitat i ja han complert el somni de tot loter, repartir un premi com aquest. Amb el carrer tallat per evitar mals majors, els curiosos s’apropaven, felicitaven els López i enregistraven el moment per a que quedi a la memòria de molts.

loteria Nadal grossa Barberà del Vallès

loteria Nadal grossa Barberà del Vallès

loteria Nadal grossa Barberà del Vallès

loteria Nadal grossa Barberà del Vallès

Comentaris
To Top