Publicitat
Ciutat

FOTOS: Un cotxe perd el control i atropella tres persones a Ca n’Oriac

Accident a l’avinguda de Matadepera, a Ca n’Oriac. El conductor d’un vehicle ha perdut el control fent marxa enrere i ha atropellat tres persones que circulaven per la vorera, segons han informat testimonis presencials i han confirmat fonts policials al Diari. Tot i que no semblen lesions greus, segons les mateixes fonts, encara estan valorant la gravetat dels fets. La Loli, una veïna testimoni dels fets, apunta: “Ha perdut el control, ha estat molt ràpid”.

Segons dades de la Policia Municipal, el conductor de 91 anys va perdre el control i va atropellar tres vianants de 79, 54 i 12 anys. Van ser traslladades a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

A causa de l’accident, la policia ha desviat el trànsit de l’avinguda de Matadepera durant uns minuts.

Publicitat
Comentaris
To Top