Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

L’actualitat a Sabadell arriba marcada pel mercat laboral, la baixada de casos de malalties respiratòries o les temperatures de rècord, entre altres informacions rellevants.

L’atur va caure per cinquè mes consecutiu el mes de desembre, empès per les contractacions generalment vinculades a la campanya de Nadal, segons les darreres dades publicades pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat.

Sabadell tanca l’any amb 300 aturats menys i el millor desembre en 15 anys

La situació epidemiològica a Sabadell és l’habitual durant l’hivern i els casos de covid, grip i bronquiolitis mantenen una tendència a la baixa. Són les principals conclusions del doctor Manel Cervantes, cap de Malalties Infeccioses de l’hospital Parc Taulí.

Les malalties respiratòries, a la baixa a Sabadell

El 2022 es va acomiadar en un ambient càlid, molt més del que tocaria per l’època de l’any. De fet, el mes de desembre va ser un dels més calorosos de les últimes dècades a Sabadell.

El desembre amb les temperatures més altes de les últimes dècades a Sabadell

Romàntics de la gran pantalla, us esperen una dotzena de cites a l’Imperial. El Cineclub Sabadell ha presentat la programació per al primer trimestre de 2023, una combinació equilibrada de clàssics, descobriments internacionals i films de qualitat que l’associació considera que no han tingut el ressò merescut i que ara volen reivindicar.

12 cites a l’Imperial per a romàntics del cinema

Després de girar el mes de desembre, toca canvi de calendari. L’any 2023 tindrà 15 dies laborables que seran festius a Catalunya, dels quals 13 seran comuns a tot el país i els altres dos, locals. Aquests són els dies clau a Sabadell.

Calendari laboral del 2023 a Sabadell: tots els dies festius i dates clau

Comentaris
To Top