Oci i cultura

FOTOS: L’Orquestra Simfònica del Vallès llueix repertori al festival de valsos i danses

orquestra simfonica
Xavier Puig ha dirigit magníficament el conjunt musical / David Chao

Aquest cap de setmana el Teatre de la Faràndula ha viscut tot un viatge musical. Un gran resum del 2022 de la mà de l’Orquestra Simfònica del Vallès que, comandada pel seu director, Xavier Puig, conjuntament amb les veus de les sopranos Sara Bañeras i Marga Cloquell han fet vibrar tot el públic present.

Festival de Valsos de l’OSV: garantia d’èxit i festa musical

El format ha consistit en dotze peces, una per cada mes de l’any. Totes elles introduïdes i contextualitzades-amb tocs d’humor- per Puig. Així doncs, a l’espectacle s’ha pogut gaudir de melodies tan mítiques i conegudes com el ‘Vals de la Bella Dorment’ de Txaikovski o ‘Al bell Danubi Blau op 314’ de Johan Strauss II. Una espectacular posada en escena per delectar els sentits i, alhora, encetar la nova temporada anual de l’Orquestra.

orquestra simfonica

/ David Chao

orquestra simfonica

/ David Chao

orquestra simfonica

/ David Chao

orquestra simfonica

/ David Chao

orquestra simfonica

/ David Chao

orquestra simfonica

/ David Chao

orquestra simfonica

/ David Chao

orquestra simfonica

/ David Chao

orquestra simfonica

/ David Chao

orquestra simfonica

/ David Chao

Comentaris
To Top