Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

L’actualitat sabadellenca arriba marcada en les últimes hores per l’oci nocturn. L’Ajuntament de la ciutat posarà la lupa en el sector per assegurar el correcte desenvolupament de l’activitat.

El ple municipal s’ha compromès de forma unànime a elaborar un pla de mesures per a garantir el descans dels veïns després de les queixes de la zona Centre-Mercat.

Sabadell controlarà més l’oci nocturn del Centre per garantir el descans dels veïns

Hi ha especialment dos aspectes que preocupen els santquirzencs: la seguretat ciutadana i l’incivisme, vinculada manca d’educació i valors socials negatius. En aquest sentit, més d’un 30% dels enquestats ho assenyalaven entre els problemes més greus del municipi vallesà.

La seguretat ciutadana i l’incivisme preocupen els santquirzencs

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha anunciat que des de l’1 de febrer i durant sis mesos estarà prohibit accedir al transport públic amb patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal. La mesura es pren després que el 17 de novembre passat un d’aquests aparells explotés i s’incendiés en un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Prohibit l’accés de patinets elèctrics al transport públic

Matí convuls a les carreteres que connecten Sabadell amb els municipis de l’entorn. Dos accidents a primera hora d’aquest dimecres deixen retencions quilomètriques en diversos punts de la xarxa viària vallesana, amb especial afectació a la C-58 i l’AP-7.

Dos accidents provoquen cues quilomètriques a la xarxa viària del Vallès

Estàs enganxat al telèfon mòbil? L’any 2013, un grup de científics sud-coreans van desenvolupar un qüestionari amb 33 afirmacions per mesurar el grau de dependència d’aquests dispositius.

Estàs enganxat al mòbil? Comprova-ho amb aquest test

Comentaris
To Top