Publicitat
Vallès

Dos accidents provoquen cues quilomètriques a la xarxa viària del Vallès

Matí convuls a les carreteres que connecten Sabadell amb els municipis de l’entorn. Dos accidents a primera hora d’aquest dimecres deixen retencions quilomètriques en diversos punts de la xarxa viària vallesana, amb especial afectació a la C-58 i l’AP-7.

La primera incidència ha tingut lloc a Sant Quirze del Vallès, on un accident ha obligat a tallar un carril en sentit sud a la C-58, provocant aturades d’uns 8 km des de Terrassa.

El segon accident s’ha produït a l’AP-7, que es veu afectada des de primera hora per aturades que compliquen la circulació de vehicles en diversos punts. Hi ha aturades de 10 km entre Santa Perpètua de Mogoda i Sant Cugat del Vallès en sentit sud, amb retencions que afecten altres zones com Barberà del Vallès.

Publicitat
Comentaris
To Top