Ciutat

Què ha passat amb les obres de la Casa Duran, que encara no han començat?

Cap empresa s’ha presentat al concurs públic per adequar la Casa Duran com a Oficina de Turisme

La façana de la Casa Duran, repintada / D.S.

L’adequació de la Casa Duran com a Oficina de Turisme i seu de la Capital de la Cultura Catalana 2024 suma un nou retard. La licitació de les obres ha quedat deserta, perquè cap empresa ha optat a fer-les, i l’Ajuntament preveu licitar-les immediatament de nou. Es tracta d’un projecte pressupostat en 130.000 euros liderat des de l’Oficina Gran Via – Ripoll, dirigida per Junts per Sabadell.

Segons la primera previsió, les obres haurien d’haver començat la tardor del 2022 i acabar durant el primer trimestre d’enguany. Fonts municipals apunten que les obres es podrien endarrerir un mes i en la nova licitació es manté el pressupost. Un cop comencin els treballs, es preveu que els de l’Oficina de Turisme durin tres mesos i, els d’obertura del pati, quatre.

Què s’hi vol fer?

El projecte preveu adequar la saboneria com a seu de l’Oficina de Turisme i de la capitalitat, i obrir el pati de llevant -carrer de Sant Joan-, enderrocant el mur existent. Així, s’ampliarà aquesta zona per donar més espai als vianants, més visibilitat de la Casa Duran i, alhora, es conservarà la figuera del pati.

FOTO: Així serà l’oficina de turisme de Sabadell a la Casa Duran

Comentaris
To Top