Publicitat
Oci i cultura

‘Babylon’ i ‘Cantando bajo la lluvia’, entre les pel·lícules d’estrena als cines de Sabadell

Com cada divendres, toca jornada d’estrenes a la gran pantalla. Als cinemes de Sabadell arriben diverses propostes que busquen atraure el públic fins a les sales en els pròxims dies.

  • L’esperada Babylon és una pel·lícula de comèdia i drama d’època escrita i dirigida per Damien Chazelle. Està ambientada als anys 20, durant la transició de Hollywood del cinema mut al cinema sonor. El repartiment inclou a Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li i Jean Smart.
  • El fred que crema és una pel·lícula catalano-andorrana del 2022 dirigida per Santi Trullenque. És un thriller històric ambientat a Andorra durant la Segona Guerra Mundial en el context de la fugida de jueus a través del principat mitjançant la figura dels passadors. Està protagonitzat per Greta Fernández, Roger Casamajor, Adrià Collado, Pedro Casablanc i Daniel Horvath.
  • Una herencia de muerte és una pel·lícula de comèdia fosca nord-americana del 2022 escrita i dirigida per Dean Craig. Està protagonitzada per Toni Collette i Anna Faris com a germanes que intenten recuperar el favor de la seva tieta separada abans que passi a heretar part de la seva fortuna.
  • Decision to Leave és una pel·lícula de misteri de Corea del Sud del 2022 dirigida i produïda per Park Chan-wook.
  • El asombroso Mauricio és un film d’animació dirigit per Toby Genkel i amb les veus de Hugh Laurie, Emilia Clarke, David Thewlis, Himesh Patel, Gemma Arterton o Hugh Bonneville entre els seus protagonistes.
  • Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time és una pel·lícula de ciència-ficció animada èpica japonesa del 2021 codirigida, escrita i produïda per Hideaki Anno. Produïda per l’estudi Khara, és la quarta i última pel·lícula de la sèrie de pel·lícules Rebuild of Evangelion.
  • La mítica pel·lícula Cantando bajo la lluvia és un clàssic cinematogràfic del gènere de la comèdia musical estrenat als Estats Units el 27 de març de 1952. Es podrà tornar a veure als cines de l’Eix Macià.

Publicitat
Comentaris
To Top