Ciutat

PREVISIÓ | Quin temps s’espera aquest cap de setmana?

El temporal continua colpejant Sabadell i la resta del territori català, amb vent, fred i neu en alguns punts que provocaran un cap de setmana marcat per les gelades i un clima d’absolut hivern. Després d’una primera meitat de setmana amb protagonisme per les fortes ventades, la borrasca obliga a mirar ara els termòmetres, que amb prou feines arribaran als dobles dígits en els pròxims dies.

De cara al dissabte, el sol s’imposarà, tot i que les mínimes fregaran els 0 graus, amb màximes que no superaran els 10ºC durant el migdia. Per aquells que vulguin passar el cap de setmana fora, Protecció Civil ha demanat precaució per possibles glaçades, especialment prop del Pirineu.

Segons la previsió, el fred encara es notarà més diumenge, amb temperatures de -2 graus a primera hora a Sabadell, tot i que amb protagonisme pel sol. En la mateixa línia, el vent també s’intensificarà, motiu pel qual Protecció Civil ha demanat precaució per evitar riscos. La tendència, a més, es mantindrà durant la setmana vinent.

En alerta davant del nou episodi de vent i fred

Comentaris
To Top