Ciutat

Debat a les xarxes sobre la ronda Nord

ronda Nord Quart Cinturó
Zona on s'ubicaria la Ronda Nord / Arxiu

El projecte de la Ronda Nord continua generant discrepàncies. Partits com el PSC veuen molt necessària la seva construcció. Altres, com ERC o la Crida consideren que tindria un impacte mediambiental molt negatiu. Les postures són força oposades i els arguments a favor i en contra se succeeixen cada setmana. L’últim cas s’ha viscut a xarxes, on Gabriel Fernàndez (ERC) i Pol Gibert (PSC) han tornat a expressar la seva opinió, com a resposta a un article de Diari de Sabadell sobre els límits de contaminació marcats per l’OMS.

Mitjançant el seu compte de Twitter, Fernàndez ha mostrat el seu rebuig a la Ronda Nord o, com ell l’anomena, Quart Cinturó. Segons el republicà, el projecte no acabarà amb l’acumulació de cotxes i contaminació de la ciutat. Com a proposta hi afegeix un pla on demana connectar la c-58 amb Castellar i millorar la connexió amb Terrassa (N150).

En l’altre extrem hi trobem al regidor del PSC. Gibert, qui també ha utilitzat Twitter, creu que la Ronda Nord és necessària per millorar el trànsit i la contaminació a Sabadell. A més a més, destaca que el projecte va ser aprobada per la mateixa ERC i exigeix que es compleixin els pactes acordats. “Negar la pacificació de la Gran Via, ofegar la competitivitat de la comarca i sacrificar la millora de la qualitat de vida dels veïns/es per partidisme”, ha escrit al seu tuit referint-se als republicans.

Comentaris
To Top