Publicitat
ESPORTS

El jugador del Sabadell, Moha Keita, ja està a casa després de patir un bon ensurt

Moha en el moment de ser conduït en llitera a l'ambulància. Per sort, tot va quedar en un ensurt / Lluís Franco

Moha Keita va ser un dels protagonistes del partit a Calahorra tot i que només va poder estar 26 minuts sobre la gespa de La Planilla. El senegalès s’havia mostrat com el jugador més actiu i incisiu de l’atac arlequinat i va fregar el gol en dues ocasions: el porter Limones ho va impedir en la primera i el travesser en la segona. Estava portant de corcoll a tota la defensa local amb la seva velocitat i regats.

Fins que una entrada duríssima, al límit de l’expulsió, de Rojas, el va deixar estès sobre la gespa, fora de combat. Tot apuntava a un fort cop al pòmul, com després es va confirmar. Els primers instants van ser inquietants, perquè el jugador gairebé no reaccionava. Van ser cinc minuts eterns. Finalment, Moha es va aixecar, però marejat per l’impacte al rostre, va necessitar una llitera per abandonar l’estadi i ser conduït a un centre hospitalari de la ciutat en ambulància.

Moha atès sobre el terreny de joc de La Planilla / Lluís Franco

Una mesura de precaució necessària per descartar qualsevol problema més greu. L’autobús de l’expedició arlequinada va marxar sense Moha, qui unes hores més tard, va abandonar l’hospital per dirigir-se en cotxe a la nostra ciutat, juntament amb el director general, Bruno Batlle, el conseller Albert Ramos i el fisioterapeuta del cos tècnic, Jordi Callís, que va estar amb ell en tot moment. Ja està a casa i aquest dilluns encara estava dolorit, però s’espera que a partir de dimecres pugui entrenar amb normalitat i estar a disposició de Miki Lladó pel pròxim partit del Sabadell a Urritxe davant l’Amorebieta, diumenge a les 12 hores.

Publicitat
Comentaris
To Top