ESPORTS

El porter Adriá Ortolà, segon fitxatge del Sabadell en el mercat d’ hivern

Adrià Ortolà en la seva etapa al club blaugrana / CEDIDA

áEl segon. El Centre d’Esports ha confirmat oficialment la incorporació del porter Adriá Ortolà i es converteix en el segon fitxatge del mercat d’hivern després de Ricard Pujol. Arriba procedent del futbol belga -jugava en el KMSK Deinze de la Segona Divisió- després d’una trajectòria marcada pel Villarreal i el FC Barcelona.

Nastut fa 29 anys a Jàvea (Alacant), la seva etapa formativa va ser al club groguet abans de fitxar pel Barcelona la temporada 2013/14. Va ser protagonista al filial blaugrana durant quatre temporades amb una cessió a l’Alavés de Primera Divisió jugant només dos partits. Tampoc va tenir protagonisme al Deportivo i seria al Tenerife, en la temporada 19/20 quan més va destacar, disputant un total de 37 partits. Girona seria l’últim destí, però sense oportunitats i va decidir fer les maletes a l’estranger, en el Deinze belga.

Ara ha rescindit el contracte per tornar al futbol espanyol i acceptar el repte del Sabadell, que pretén trobar experiència a la porteria. Caldrà veure si això provocarà algun moviment dels altres porters ara en plantilla. El club no contempla més sortides, però no es descarta res. En aquest moment el Sabadell tindrà quatre porters: Sergi Puig, Victor Vidal, Adrià Ortolà i el jove Segura, lesionat. Durant les pròximes hores també s’espera una o dues incorporacions més, que podrien ser un central o migcampista defensiu i un home d’atac.

Altimira tindria un acord amb el Getafe

D’altra banda, la rumorologia situa al migcampista Sergi Altimira en el Getafe. Segons algunes webs, el de Cardedeu, com agent lliure, hauria arribat a un acord amb el club madrileny per la pròxima temporada i continuaria en el Sabadell fins al final de l’actual. Ni el club ni fonts properes del jugador ho han confirmat.

Comentaris
To Top