Diners

El Banc Sabadell reforçarà la xarxa d’oficines amb 115 noves incorporacions

Banc Sabadell Oficina

Els nous perfils s’integraran a Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears i Múrcia

Imatge d'arxiu d'una oficina del Banc Sabadell / LLUÍS FRANCO

El Banc Sabadell posa en marxa la segona edició del seu programa de captació de talent jove, Banking Sales Programme, amb què reforçarà la xarxa d’oficines amb 115 noves contractacions. Els nous treballadors s’incorporaran a la plantilla de l’entitat a partir de l’1 d’abril de 2023 com a nous directors de Negoci de Creixement (DNEGC) a Catalunya, la Comunitat Valenciana, les Illes Balears i Múrcia.

L’objectiu d’aquestes contractacions és captar nous clients i créixer en negoci. A diferència de l’edició anterior, els nous empleats no estaran únicament destinats a serveis centrals o seran especialistes en empreses, sinó que es reforçaran les oficines de l’entitat. El director de Xarxa del Banc Sabadell, Jaime Matas, assegura que “l’èxit de la 1a edició del Banking Sales Programme ha estat determinant per iniciar aquesta segona edició, amb un propòsit clar: crear planter al negoci, incorporant a la nostra xarxa talent jove, que estarà especialitzat a captar i gestionar negocis de valor”.

Per part seva, el director d’Organització i Recursos Empreses i Xarxa del Banc Sabadell, Emiliano Álvarez, destaca que el talent jove té “una oportunitat única” per incorporar-se a l’entitat financera i “desenvolupar-se professionalment”.

El Banc Sabadell tanca el 2022 amb un benefici de 859 milions (+61,9%)


El Banking Sales Programme és un programa complet dirigit principalment a joves menors de 30 anys, que inclou un potent pla de formació i d’acompanyament continu per part d’un tutor durant el primer any. “Després d’aquest primer any d’aprenentatge intensiu, els joves podran continuar desenvolupant la carrera professional en diferents posicions de la nostra xarxa d’oficines, assessorant i traslladant la proposta de valor de Banc Sabadell als nostres clients”, detalla Álvarez.

Més sobre Banking Sales Programme

El programa de desenvolupament finalitzarà el desembre del 2024 i, a partir d’aquí, els seleccionats desenvoluparan un pla de carrera professional gestionant clients a Banc Sabadell. S’incorporaran a una posició de director de Negocis de Creixement dins l’àmbit comercial. El perfil dels candidats respon a joves amb habilitat comercial i recentment graduats universitaris a ADE, Economia, Màrqueting i/o vendes o similars, no excloent professionals que comptin amb formació secundària.

Es buscaran perfils amb habilitats comunicatives, capacitat de treball en equip, orientació al client i resultats. Per inscriure’s al procés de selecció, els interessats tan sols han d’accedir-hi a la pàgina web del Banc.

Comentaris
To Top