ESPORTS

Cristian Herrera (Intercity), la tercera incorporació del Sabadell

Cristian Herrera ha jugat les últimes quatre temporades a l'Intercity alacantí / CEDIDA

El tercer fitxatge del Centre d’Esports en les últimes hores del mercat d’hivern és l’atacant Cristian Herrera, de 28 anys, procedent de l’Intercity alacantí de la mateixa categoria i rival directe ara mateix per evitar les posicions de descens. Ha rescindit el contracte aquest mateix matí i ha acceptat l’oferta arlequinada, superior a les que tenia de l’UD Logroñés, Alcoyano i Numancia, que també pretenien al davanter de Santa Coloma de Farners.

Després d’un pas pel filial del Vila-real amb 20 anys, Cristian Herrera ha acumulat experiència a Segona B, en equips com la Pobla Mafumet, Gavà, Ibiza o Almeria B. En la temporada 19/20 va ingressar en l’Intercity. Després de dues campanyes a Tercera Divisió, es va convertir en un jugador important la passada temporada per assolir l’ascens a la Primera RFEF fent un total de 8 gols. En l’actual curs la seva participació ha estat més irregular, amb un total de 902 minuts repartits en 18 partits i només dos gols.

La seva posició habitual és la d’extrem dret, però també pot adaptar-se a altres demarcacions de l’atac, fins i tot com a ‘9’. S’espera que diumenge ja estigui disponible per afrontar el desplaçament a Amorebieta, juntament amb el porter Adriá Ortolà.

Comentaris
To Top