Diners

La ‘start-up’ sabadellenca Deale tanca un acord de col·laboració amb la patronal Cepyme

Deale acord Cepyme

L’objectiu de l’aliança és impulsar l’accés de les pimes a finançament alternatiu i ajudar-les així en el seu procés de creixement

D'esquerra a dreta: Gerard García, fundador i CEO de Deale; Gerardo Cuerva, president de Cepyme; i Oriol Ferran, cofundador i responsable del desenvolupament del negoci internacional de Deale / CEDIDA

La start-up sabadellenca Deale i la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (Cepyme) han tancat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar l’accés de les pimes a finançament alternatiu i ajudar-les així en el seu procés de creixement.

Deale es dedica a la digitalització del procés de compravenda de petites i mitjanes empreses, posant-les en contacte amb possibles inversors i assessors amb el propòsit d’accelerar i facilitar el procediment d’aquest tipus d’operacions. Gràcies a l’acord amb la patronal, la plataforma en línia de Deale oferirà a les empreses integrades en el projecte Cepyme500 un nou servei que els permetrà comptar amb assessorament en matèria de finançament o realitzar una estimació del valor de la seva companyia de manera gratuïta.

Deale tanca una nova ronda d’inversió: 1,5 milions d’euros


El fundador i conseller delegat de Deale, Gerard Garcia, espera que l’aliança amb Cepyme permeti a la start-up “continuar contribuint al desenvolupament del teixit empresarial espanyol i ajudar a les empreses i inversors a trobar noves oportunitats pels seus negocis”. El dirigent detalla que la plataforma de Deale és una eina “eficaç, transparent i eficient” que contribueix a millorar la formació per potenciar el creixement de les empreses o assegurar el seu relleu generacional, així com a transformar i digitalitzar les pimes espanyoles.

Per a Cepyme, l’acord amb Deale s’emmarca en l’estratègia d’impulsar el creixement de les petites i mitjanes empreses espanyoles per a aconseguir un teixit empresarial més dimensionat i robust, capaç de fer front amb major solvència a les futures crisis. Un dels pilars de l’estratègia de creixement de les empreses és el finançament, i d’aquí ve que facilitar a les pimes informació i mitjans de finançament alternatiu resulti clau en aquest procés de creixement empresarial.

Comentaris
To Top