Publicitat
Diners

Deale tanca una nova ronda d’inversió: 1,5 milions d’euros

Deale

La ‘start-up’ sabadellenca destinarà la partida econòmica a consolidar la seva plataforma de compravenda de pimes i a fer el salt internacional

Imatge de l’equip de l’empresa sabadellenca de compravenda de pimes Deale / CEDIDA

Deale es troba en ple creixement. L’empresa sabadellenca, que es dedica a la digitalització del procés de compravenda de petites i mitjanes empreses, acaba de tancar una ronda d’inversió (la seva segona) d’1,5 milions d’euros. La partida econòmica permetrà a la companyia impulsar potenciar la seva plataforma, incorporar-hi nous usuaris i augmentar la seva plantilla de treballadors, que ara és de 26 persones.

A banda, la ronda també servirà per consolidar el creixement nacional de Deale i impulsar la seva expansió internacional. De fet, gràcies també a l’acord de col·laboració signat al novembre amb ETL Global, una empresa alemanya d’assessorament legal amb presència a prop de 50 països, la start-up podrà comptar aviat amb noves empreses, inversors i assessors a la seva plataforma, més enllà de l’Estat. Alemanya, França i Itàlia són els mercats escollits per la companyia.

Deale, l’eina que connecta pimes i inversors

Així mateix, els nous fons inversors de Deale són Tekpolio (família Delclaux), Nortia Capital (Manuel Lao) i BCLAN (Josep M. Barnés). Tots tres tenen experiència en l’àmbit de les fusions i adquisicions de pimes i això aporta un gran valor per l’empresa sabadellenca, que vol centrar-se en les operacions d’empreses que facturen entre 3 i 40 milions d’euros.

“És una bona oportunitat”

El fundador i conseller delegat de Deale, Gerard Garcia, considera que la ronda de finançament és una “oportunitat” per fer escalar el negoci. “La inversió ens ajudarà a millorar la plataforma i a generar més nombre d’oportunitats. Mantindrem la nostra filosofia de seguir ajudant a les pimes en el procés de compravenda i també treballarem més en el màrqueting”, afegeix. El soci de Tekpolio, Guillermo Delclaux, explica els motius de l’empresa per entrar a la ronda: “Digitalitzar els processos de fusions i adquisicions en el món de les pimes no és fàcil, però existeix una gran oportunitat per desenvolupar, crear i aportar noves solucions digitals en el sector en un moment històric de canvi generacional”.

Abans d’aquesta segona ronda d’inversió (la primera va ser de 500.000 euros), Deale va entrar a l’acceleradora de start-ups d’Amazon Web Services, empresa filial del gegant tecnològic Amazon. El programa, anomenat Startup Loft Accelerator, va permetre a Deale focalitzar-se en aspectes tècnics de la seva plataforma. “A partir del programa hem millorat els nostres servidors amb eines de visualització de dades que no coneixíem. Entrar a l’acceleradora també ens ha servit per tenir reunions de treball amb inversors i empreses. El networking sempre és important”, detalla Gerard Garcia.

Deale entra a una acceleradora per potenciar la seva plataforma de compravenda de pimes

1.500 usuaris a la plataforma

En el seu primer any de vida, Deale ha aconseguit multiplicat per sis el seu equip i ha creat més de 500 oportunitats entre pimes i inversors. La plataforma compta amb 1.500 usuaris, la meitat dels quals són inversors. Més de 2.000 empreses també estan registrades a l’eina de l’empresa sabadellenca, que va ser creada el mes d’octubre de 2021.

L’equip de Deale té l’objectiu que la seva plataforma de digitalització de la compravenda de petites i mitjanes empreses esdevingui un referent a l’Estat. També vol ser-ho a la resta de països on pretén expandir-se. “La gent ens deia que era impossible digitalitzar el sector en què operem. Amb el temps, però, s’ha vist que la tecnologia és aplicable pràcticament en qualsevol àmbit”, conclou Gerard Garcia, que espera que Deale continua la línia de creixement actual.

Publicitat
Comentaris
To Top