ESPORTS

El femení del CNS completa una tarda rodona de vòlei guanyant al Barça (3-1)

L'alegria de les jugadores sabadellenques després de guanyar el partit en el quart set / Lluís Franco

Tarda rodona al pavelló del Club Natació Sabadell. Després del gran triomf de l’equip masculí davant el líder, les jugadores de Xavi Perales han superat el segon classificat, CV Barcelona, per 3-1 després d’oferir un gran partit.

En el primer set, el Club s’ha vist per sota en el marcador inicial per unes errades inicials, però ha sabut reaccionar a temps i millorar en el joc d’atac fins a capgirar el marcador i anotar-se el set per un ajustat 25-23 que donava una gran dosi de moral i confiança.

/ Ll. Franco

L’equip blaugrana s’ha mostrat superior en el segon set, igualant el partit amb un clar 15-25. Semblava que la lògica es podria imposar, però de nou el Club Natació Sabadell ha fregat la perfecció en el tercer set i li ha tornat el guarisme (25-15) per posar-se a només un set de la victòria. En el quart, el joc ha estat molt igualat i disputat. El conjunt nedador s’ha avançat amb un 22-15 que semblava definitiu, però el Barça ha reaccionat (22-19).

Ha sobrevolat el tie-break sobre el pavelló. Els locals han recuperat energia per sentenciar amb un 25-20 entre l’eufòria de les jugadores, cos tècnic i els aficionats, que han gaudit d’una doble sessió de voleibol excepcional. Aquesta gran victòria permet al Club Natació consolidar-se a la zona mitjana de la classificació de la Primera Nacional.

FOTOS:  LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top