Publicitat
ESPORTS

Les reines de copes volen la divuitena a Terrassa

Bea Ortiz, en el darrer partit davant el SIS Roma / LLUÍS FRANCO

L’Astralpool Club Natació Sabadell afronta aquest divendres la Copa de la Reina a Terrassa, on les waterpolistes de David Palma esperen aixecar el divuitè títol. Abans, però, les més llorejades de la competició, amb tretze copes de les darreres quinze edicions, hauran de desfer-se de l’Echeyde de Tenerife, els quarts de final, i del CE Mediterrani a les semifinals (12.30 h), sempre que no hi hagi una sorpresa majúscula, entre el CN Catalunya i les de Sants. “A diferència de l’any passat, aquest any podem arribar més rodades a una hipotètica final, amb un Medi de Champions League que ens exigirà”, va explicar el tècnic David Palma.

Si les sabadellenques compleixen el guió previst, diumenge (14 h) podrien reeditar per tercera vegada la final de la copa de la Reina davant el sempre incòmode CN Mataró, que arriba en un gran estat de forma després de superar l’Astralpool a la Divisió Honor i guanyar el vigent campió d’Europa, l’Olympiacos del Pireu, a domicili en l’anada dels quarts de final. Les maresmenques, precisament, les vigents campiones del torneig del KO, s’hauran de desfer als quarts de final del CN Sant Andreu, i de l’amfitrió CN Terrassa, a les semifinals. Un escull de gran dificultat per a les de David Palma si volen aixecar la divuitena copa de la Reina. Un duel que podria ser l’avantsala d’una hipotètica final de la Champions League, d’aquí a un mes i escaig.

Publicitat
Comentaris
To Top