Oci i cultura

FOTOS | Esclat emotiu a la ‘Madama Butterfly’ més anhelada

L’estima per Madama Butterfly es va fer evident en l’estrena vibrant d’ahir al vespre, que va omplir completament la Faràndula de Sabadell. Una òpera anhelada que també ha exhaurit entrades per divendres i diumenge. I, de fet, en gairebé totes les catorze funcions que farà per dotze ciutats.

La producció ha estat un èxit de la Fundació Òpera a Catalunya, sota la direcció escènica de Carles Ortiz i la musical de Sergi Roca Bru. Sota l’atractiva ambientació japonesa, el públic va deixar-se conduir per la força dramàtica de Tina Gorina, Enrique Ferrer, Manel Esteve i Anna Tobella, entre la resta de talents, per viure la història d’amor incondicional, espera, enyor i xoc entre Orient i Occident.

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top