Vallès

Nou enrenou entre la discoteca Waka i l’Ajuntament de Sant Quirze

Imatge d'arxiu de la discoteca Waka | ACN

La discoteca Waka Sabadell (Sant Quirze) ha tornat aquesta setmana a l’esfera mediàtica. Després que l’alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras, exigís en un comunicat el tancament del local després dels últims escàndols, la batalla podria tornar ara al terreny judicial.

Segons ha avançat aquest dijous el portal Metropoli Abierta, el Secretari General del Gremi de Discotecs de Barcelona, Ramon Mas, en representació de la macrodiscoteca, hauria posat una demanda perquè el consistori rectifiqui i retiri acusacions “infundades, falses i sense fonament” contra la discoteca Waka. Després d’un dels últims afers, l’associació va emetre un comunicat on instava l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès a frenar les acusacions contra la sala “que sostenen que el local permet actuacions delictives”, i demanava a l’alcaldessa del municipi una reunió per esclarir la situació.

Fonts de l’Ajuntament santquirzenc consultades per Diari precisen que desconeixen l’existència d’aquesta demanda contra el consistori per part de Waka, malgrat que els processos judicials poden ser lents i no descarten rebre l’avís pròximament.

El Gremi de Discoteques de Barcelona surt al pas de les acusacions contra Waka

Comentaris
To Top