Publicitat
Ciutat

Waka denuncia un “complot mediàtic i un interès ocult” després de la macrooperació

waka sabadell nit

La discoteca publica un comunicat on assegura ser víctima d’una “campanya de desprestigi”

Joves a l’exterior de Waka / Victor Castillo

La macrooperació policial d’aquest dissabte a Waka ja té resposta. En un dur comunicat a Instagram, la discoteca de Sant Quirze del Vallès ha manifestat ser víctimes d’un “complot mediàtic i un interès ocult” que busca fer tancar la sala. Segons Waka, el que es pretén és desprestigiar el seu nom i forçar el seu tancament de forma “injustificada i arbitrària“.

Pel que fa a les informacions que parlen d’ells com una discoteca conflictiva, Waka respon afirmant que són “falses i enganyoses” i només busquen “provocar un impacte negatiu” entre l’opinió pública. La direcció de la discoteca assegura que “l’espai és segur i compleix amb la normativa”, expressant també que dins la sala “ni ha passat i ni hi passa res” i que treballen per oferir un entorn on els seus clients puguin “ballar en un entorn segur”.

Pel que fa a l’actuació policial, el comunicat expressa el seu rebuig indicant que “no es pot accedir a una empresa sense cap raó i motiu”. Un dispositiu que qualifiquen “injustificat, desproporcionat i arbitrari”. Com a conclusió certifiquen la col·laboració amb les autoritats i avisen que emprendran accions legals per defensar “el bon nom de l’establiment”.

“Sabem que Waka pot ser perillós, però no tenim gaires alternatives d’oci”

Publicitat
Comentaris
To Top