ESPORTS

El FS Sabadell femení veu trencada la bona ratxa davant el F. Mataró (1-4)

L'equip arlequinat no ha trobat la fórmula per generar ocasions / Lluís Franco

Frenada en sec. Després d’encadenar 9 jornades sense conèixer la derrota -amb set victòries i dos empats-, el FS Sabadell de la Divisió d’Honor Catalana femenina ha vist trencada la seva gran ratxa davant el Futsal Aliança Mataró (1-4) a Can Balsach. Ha estat un partit espès de les arlequinades des de l’inici i mai han trobat la fórmula per revertir la dinàmica negativa.

Amb una pressió a mitja pista molt forta, el conjunt mataroní, tercer classificat, ha imposat la seva solidesa i efectivitat a la primera part amb dos gols en només cinc minuts, el segon quan les locals actuaven amb la tàctica de cinc. Ha intentat reaccionar l’equip de Xavi Muñoz abans del descans, però sense profunditat ni capacitat de generar perill.

/ Ll. Franco

A la segona meitat, el FS Sabadell ha sortit endollat, amb ganes i un xic més d’intensitat. Ha gaudit de diverses ocasions per escurçar diferències i entrar en el partit, però no ha estat encertat i el 0-3 ha soterrat totes les possibilitats de remuntada. Cristina Vàzquez ha fet el gol de l’honor i a l’últim sospir ha arribat l’1-4 definitiu, potser massa contundent pel que s’ha vist sobre la pista.

Malgrat la fi de la bona ratxa, el conjunt arlequinat gaudeix d’una notable posició a la taula. Ara mateix és setè amb 23 punts i en la pròxima jornada visita al F. Athletic Vilatorrada amb ganes de tornar-li el 2-3 encaixat a la primera volta.

Comentaris
To Top