Ciutat

Nevarà a Sabadell?

Neu a Sabadell / Arxiu

Entre la nit de diumenge i la matinada de dilluns podria nevar a Sabadell. Així ho indiquen les últimes previsions meteorològiques. Aquestes preveuen que la neu es podria situar entre els 0 i els 400 metres, fet que podria afectar la ciutat i la resta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. En previsió dels fets l’Ajuntament de Sabadell ha activat l’alerta per risc de nevades i glaçades.

Consells

Des del consistori recomanen que infants i gent gran evitin sortir al carrer. També obrir una mica les aixetes de casa per evitar que les canonades es congelin i evitar els desplaçaments innecessaris. En aquest punt destaquen que, en cas d’utilitzar el vehicle, es revisi bé i s’asseguri dur les cadenes. A més a més, com a dispositiu de prevenció s’ha repartit sal per combatre les possibles gelades a la via pública i s’ha preparat diversos vehicles d’SMATSA perquè puguin retirar la neu en cas que sigui necessari.

Activada l’Operació fred

En previsió d’un fort descens de les temperatures, que es podrien situar en mínimes de 2 a 4 graus, també s’ha activat el nivell 1 i 2 de l’Operació Fred d’atenció a les persones sense sostre. Així doncs, l’alberg nocturn estarà obert, es realitzaran sortides per atendre persones sense llar i donar sopar calent i mantes i també s’habilitarà l’acollida diürna.

Comentaris
To Top