Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

L’accident mortal i un operatiu policial, informacions rellevants de les últimes hores

Arrenca la segona setmana del mes de març, marcada pels successos en les últimes hores a Sabadell.

Una persona va morir aquest diumenge a la nit i una altra va resultar ferida de gravetat en un accident de trànsit a la carretera de Terrassa (N-150), a la cruïlla amb Rambla d’Ibèria de Sabadell.

Un mort i un ferit molt greu en un accident de trànsit a Sabadell

El Cos Nacional de Policia ha desplegat aquest dilluns al matí un operatiu contra el tràfic de persones amb finalitats d’explotació sexual, segons han confirmat fonts policials al Diari. Diversos efectius han entrat en domicilis de la Via Massagué, al Centre, i al carrer de Sant Maties, al barri de la Creu Alta de Sabadell.

Operatiu policial contra el tràfic de persones a Sabadell

Les cases de Can Puiggener –i fins i tot els carrers– es queden a les fosques durant hores i els veïns, sense electricitat, fan el que poden. La situació es pot produir pel mal estat de la línia elèctrica, però hi ha un altre motiu més que guanya pes: el frau elèctric, molts cops vinculat al narcotràfic.

Frau elèctric: el 38% de la llum punxada a Sabadell, en cultius de marihuana

Victòria de supervivència. El Sabadell, amb un nou gol de Cristian Herrera, va sumar tres punts d’or en la seva tornada a l’Stadium Gal que li permeten abandonar la zona de descens per l’average general.

Tres punts d’or del Sabadell a l’Stadium Gal per sortir del descens (0-1)

Presentem el cinquè capítol de Cuixa Forta Talks, la secció de diàlegs sense filtres entre l’assessora d’imatge i columnista Marta Pontnou i diferents dones de Sabadell. En aquest capítol, donem la benvinguda a Laura Andrés, pianista i compositora, que recentment ha estrenat el disc “Kintsugi”.

VÍDEO | Laura Andrés: “De cop era a casa de Shakira i Piqué component un tema”

Comentaris
To Top