Ciutat

Un mort i un ferit molt greu en un accident de trànsit a Sabadell

Un mort i un ferit molt greu en un accident de trànsit a la carretera de Terrassa

Una persona va morir aquest diumenge a la nit i una altra va resultar ferida de gravetat en un accident de trànsit a la carretera de Terrassa (N-150), a la cruïlla amb ronda de Ponent de Sabadell, segons han confirmat fonts del SEM.

L’avís es va rebre poc abans de les 11 de la nit. Un vehicle que circulava a gran velocitat hauria saltat la rotonda, bolcant a uns 200 metres de distància. Els dos ocupants del vehicle, que es va incendiar a conseqüència de l’impacte, van quedar atrapats. Un d’ells, de 28 anys, va morir a l’acte. L’altre va ser traslladat a l’hospital Taulí en estat molt greu.

Fins al lloc es van desplaçar tres unitats del SEM, dues dotacions del cos de Bombers de la Generalitat i cinc unitats de Policia Municipal. La Policia Municipal està realitzant la investigació i les diligències judicials de l’accident.

Es tracta del segon accident mortal al terme municipal de Sabadell en el que va d’any. Dues persones van morir el passat divendres 13 de gener a Sabadell després de patir un xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta a la carretera de Bellaterra.

Accident mortal a Sabadell

Comentaris
To Top