Ciutat

Dos morts i un ferit greu en un accident de trànsit a l’entrada de Sabadell

accident c bellaterra

Els fets s’han produït al voltant de les 21:40 h a la carretera de Bellaterra

Imatge del lloc dels fets / D.S

Dues persones han mort i una altra ha estat traslladada a l’hospital Parc Taulí en estat molt greu aquest divendres 13 de gener a Sabadell després de patir un xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta. La primera víctima mortal és el conductor del turisme, un home de 37 anys, que va morir al lloc dels fets. La segona és una nena, de 13 anys, que viatjava en una furgoneta amb el seu pare, de 43 anys, ingressat al centre hospitalari sabadellenc.

Segons el SEM, els fets s’han produït al voltant de les 21:40 h, en un accident de trànsit a la carretera de Bellaterra (BV-14-14), al costat de l’aeroport de Sabadell. Segons fonts policials, un avançament temerari ha provocat la col·lisió del cotxe, de la marca Audi, amb la furgoneta, Nissan. Els Mossos d’Esquadra estan investigant el succés.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha expressat el seu condol a través de la xarxa social Twitter.

Comentaris
To Top