Oci i cultura

Dues obres de dansa envaeixen l’Estruch aquest dissabte per fer-nos reflexionar

mecanica infortuni

L’equipament acull els espectacles ‘La mecànica de l’infortuni’ i ‘Si neva, no venim’

'La mecànica de l'infortuni'

Dos espectacles de primer nivell de dansa arriben a l’Estruch aquest dissabte, en el marc del festival Dansa Metropolitana 2023. El duo de ballarins Clémentine Télesfort i Lisard Tranis protagonitzaran La mecànica de l’infortuni, a les 20h. L’obra revela el llenguatge corporal i els reflexos físics que es formen al cos davant d’una situació adversa.

L’espectacle, de dansa contemporània, farà reflexionar sobre la resiliència de l’ésser humà, el més grotesc de l’ésser i la bellesa dels errors. En aquest punt, transmetran que la ironia i l’humor serveixen com a desfogament.

Clémentine Télesfort (França) i Lisard Tranis (Catalunya) són intèrprets i creadors de dansa contemporània amb base a Barcelona. Col·laboren artísticament des de 2019 en la investigació i la creació escènica enfocades en el moviment i l’expressió corporal com a eina de comunicació. El seu imaginari parteix de la curiositat d’explorar l’atenció com un instrument dramatúrgic, una oda a la presència que els porta a crear obres on la quotidianitat dona lloc a la poètica del subconscient.

L’entrada de l’espectacle té un preu de 10 euros i una durada de 50 minuts. Comptarà amb un col·loqui postfunció.

‘Si neva, no venim’

Una hora abans, i com a prèvia de l’espectacle La mecànica de l’infortuni, l’Estruch acollirà l’espectacle Si neva, no venim. Es tracta d’una obra d’improvisació de so i moviment, a càrrec de Glòria Ros, que estarà acompanyada dels també ballarins Miquel Fiol, Anna Fontanet i Ona Fusté, Albert Cirera (saxo), Jordi Pallarès (percussió), Clara Lai (piano) i el càmera-performer Mila Ercoli.

si neva no venim

‘Si neva, no venim’, mostra que arriba dissabte a l’Estruch

“Practiquem i estudiem això tan intangible i fulminant de la improvisació”, es presenta l’espectacle. “Tenim una llista de desitjos, una herència de llenguatge, una confusió de temps verbals, dobles personalitats, una cantant que no hi és mai. Fem trampes, escrivim i parlem molt seriosament. Ens il·luminem i perdem tota èpica en un mateix matí. I sabem segur que si neva, no venim”.

Comentaris
To Top