ESPORTS

El Sabadell Gimnàstic Club debuta a la Copa catalana

Aquest cap de setmana, els nens i nenes del Sabadell Gimnàstic Club han culminat amb grans èxits la primera participació de l’entitat en la Copa catalana de gimnàstica artística en les modalitats de masculina i femenina. Amb un total de 34 nenes i 9 nens, la participació en aquesta primera fase que s’ha celebrat els darrers quatre caps de setmana, ha acabat amb un bon recull de finalistes i diversos pòdiums tant en l’àmbit individual com en la modalitat d’equips.

En la categoria de base 1, destaca la novena posició individual obtinguda per l’Emma Iamonico i un meritori sisè lloc de les més petites per equips. En base 2, on participaven gairebé un centenar de gimnastes, la Valeria Cuevas va situar-se en la 18a posició, i ella i les seves companyes van ser setenes per equips. A base 3, les gimnastes sabadellenques també van firmar una bona actuació. En base 4, en categoria petites i mitjanes, el Sabadell Gimnàstic Club va aconseguir arribar al pòdium. En concret, Laura Sánchez va quedar 2a classificada en categoria base 4 m i en categoria base 4, Tania Bedós va quedar 4a en classificació individual, i ella i les seves companyes –Noa Floc, Aranza Vargas i Carla Redon– van quedar terceres per equips.

/ CEDIDA

En les categories de base més altes, l’entitat sabadellenca no ha tingut una participació tan alta, únicament dues gimnastes en base 6 i duen en base 10, que van fer un bon paper tot i no arribar als llocs de finalistes. Finalment, a les categories de Via Olímpica, el Sabadell Gimnàstic Club, on només té una única representant, la Mia Duran, va tenir una destacada actuació proclamant-se campiona de la categoria benjamí (VO2).

Comentaris
To Top