Oci i cultura

FOTOS | El festival Dansa Metropolitana desembarca a l’Estruch

En el marc del festival Dansa Metropolitana 2023, l’Estruch va acollir dos espectacles de primer nivell. El duo de ballarins Clémentine Télesfort i Lisard Tranis va protagonitzar La mecànica de l’infortuni. L’obra revela el llenguatge corporal i els reflexos físics que es formen al cos davant d’una situació adversa.

Una hora abans, va ser el torn de Si neva, no venim. Es tracta d’una obra d’improvisació de so i moviment, a càrrec de Glòria Ros, que estarà acompanyada dels també ballarins Miquel Fiol, Anna Fontanet i Ona Fusté, Albert Cirera (saxo), Jordi Pallarès (percussió), Clara Lai (piano) i el càmera-performer Mila Ercoli.

‘Si neva, no venim’, a l’Estruch / VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

‘La mecànica de l’infortuni’, a l’Estruch / VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

Comentaris
To Top