Publicitat
Ciutat

Doble accident de trànsit amb ferits en menys de 10 minuts a Sabadell

Les dues topades van tenir lloc a menys d’un quilòmetre de distància

Aquest dijous al matí va ser especialment accidentat a la xarxa interurbana de Sabadell. Dues unitats del SEM i dues més de la Policia Municipal es van haver de mobilitzar per dues col·lisions entre vehicles pràcticament simultànies i a menys d’un quilòmetre de distància a la ciutat, que van deixar tres persones ferides.

El primer accident va tenir lloc a les 09:18 hores, a l’avinguda Arrahona amb el carrer de l’Uruguai, per la col·lisió entre un turisme i una furgoneta. La conductora i l’acompanyant de la furgoneta, de 62 i 37 anys, van resultar ferides lleus i van haver de ser traslladades al CUAP Sant Fèlix.

El segon succés de similars característiques va tenir lloc nou minuts després, a les 09:27 hores, en aquest cas a la rambla Ibèria amb el carrer de Boccaccio. La topada va implicar dos turismes. La conductora d’un dels vehicles, que es troba embarassada, va ser traslladada al CUAP Sant Fèlix per dolor a la panxa.

Publicitat
Comentaris
To Top