Publicitat
Oci i cultura

Premi de la Unió d’Actors i Actrius per al sabadellenc Carlos Serrano-Clark

Ha estat guardonat com a millor actor de repartiment de teatre per al seu paper a ‘Muerte de un viajante’

Carlos Serrano-Clark a la 31a edició dels Premios Unión de Actores y Actrices

L’actor sabadellenc Carlos Serrano-Clark ha estat guardonat com a millor actor de repartiment de teatre a la 31a edició dels Premios Unión de Actores y Actrices. Ha rebut la distinció, que es decideix mitjançant la votació d’actors, per al seu paper a Muerte de un viajante. En totes les categories, hi havia una seixantena de candidats. La gala es va celebrar el 13 de març, al Teatre Circo Price, a Madrid.

En la categoria a millor actor de repartiment de teatre, el sabadellenc es va imposar als actors Rafa Castejón i a Jorge Varandela, tots dos nominats pels seus papers a El burlador de Sevilla.

Carlos Serrano-Clark, darrerament, es pot veure a la sèrie Amar es para siempre. A televisió, ha estat al repartiment de La Riera, La cocinera de Castamar, Cuéntame cómo pasó o Bienvenidos a Edén. En els darrers anys, en teatre ha participat en Muerte de un Viajante; i en cinema, a pel·lícules com Chavalas i a Venus.

Publicitat
Comentaris
To Top