Publicitat
ESPORTS

El Juvenil “B” del CE Sabadell remunta a Olímpia i recupera les bones sensacions

El Juvenil "B" del CE Sabadell celebra un gol a Olímpia. / Arxiu

El Juvenil “B” del CE Sabadell ha superat al Cornellà a Olímpia (2-1). Els de Conrad Garcia, amb una gran remuntada, es refan de la derrota de la setmana passada i continuaran a la zona alta de la taula.

Molt d’hora, però, s’ha posat per endavant el conjunt verd en una errada defensiva. Tot i el matiner gol, els arlequinats han estat els grans dominadors dels primers 45’ i les arribades han estat una constant, mereixent el triomf. No obstant això, només Izan Hernández a la sortida d’un córner ha pogut posar la igualada al marcador prop del quart d’hora de joc.

A la segona meitat, el Cornellà ha donat una passa endavant i ha igualat el partit, ara sí, també en el joc. Els porters s’han erigit en herois a ambdós costats evitant un resultat molt més ampli. A l’última embranzida, el Centre d’Esports ha trobat el premi. Izan Montenegro ha culminat la remuntada passat el 80 de joc, amb una precisa rematada de cap, deixant els 3 punts a Olímpia de forma merescuda.

Amb la permanència a la butxaca (18 punts d’avantatge sobre el descens), els de Conrad Garcia recuperen les bones sensacions del derbi, tornen al camí del triomf i obliden la derrota de la passada setmana a Gavà amb un partit molt complet davant un nou rival de la zona alta. La propera setmana visitaran al Sant Andreu, rival que els succeeix a la taula.

Publicitat
Comentaris
To Top