Ciutat

El sorteig de la Primitiva torna a somriure a Sabadell amb el premi més alt

És el segon premi que es reparteix a la ciutat en l’últim mes

El sorteig de la Primitiva d’aquest dilluns ha tornat a deixar una pluja de milers d’euros a Sabadell. En concret, 614.474,47, la xifra més alta del dia. La butlleta guanyadora s’ha registrat a l’administració que hi ha a tocar del Mercat Central, situada a la plaça Sant Jaume, al número 3.

La persona premiada ha estat l’única de la primera categoria. No oblidarà els sis números que li han permès embutxacar-se més de 600.000 euros: 21, 24, 27, 37, 41 i 42. Amb tot, la Primitiva d’aquest dilluns s’ha quedat orfe d’agraciat en la categoria especial -sis números més el reintegrament-, com també a la segona -cinc encerts més el complementari-, convertint el guanyador de la butlleta de Sabadell en el premi més alt del dia.

En no haver-hi encertant de categoria especial, s’ha acumulat un pot de cara al següent sorteig, que serà aquest dijous. La recaptació de la loteria d’aquest dilluns ha estat de 5.049.044 euros.

El sorteig d’aquest dilluns és el segon que somriu a Sabadell en aquest mes després que el passat 2 de març una butlleta premiada amb 10.947.605,94 euros fos venuda a Sabadell.

Espectacular pluja de milions de la Primitiva a Sabadell

Comentaris
To Top