Publicitat
Oci i cultura

La Rambla de Sabadell acull aquest dissabte el mercat de segona mà Flea Market

S’hi poden trobar roba, joguines, mobles i llibres, a més de parades d’il·lustradors i creadors

Flea Market a la Rambla / DAVID RIGOLA

El Flea Market Sabadell torna aquest dissabte, 25 de març, a la Rambla, des de les 10h fins a les 20h. Es tracta d’un mercat de segona mà on es poden trobar roba, joguines, mobles, complements, música i llibres, a més de parades d’il·lustradors i creadors  que facin artesania manual i sense xarxa comercial.

La proposta va néixer amb l’objectiu de fomentar el consum de segona mà i l’economia circular. Hi triomfen des de peces de roba vintage i altres de temporades passades fins a llibres descatalogats, entre altres oportunitats. La darrera edició del Flea Market Sabadell es va celebrar el novembre passat.

Publicitat
Comentaris
To Top