Oci i cultura

Carles Pineda, convidat especial a la Jam Jazz del Wild Geese

El saxofonista estarà acompanyat de Jammers Trio, que interpretaran Roy Hargrove

Sessió Jam de Jazz al Wild Geese / LLUÍS FRANCO

El pub Wild Geese ha anunciat un convidat jazzístic molt especial per a la Jam Session d’aquest dimecres, que arrencarà a les 22h. És el saxofonista Carles Pineda, un músic amb una formació molt sòlida i una llarga trajectòria, que l’ha dut a tocar en alguns dels festivals de jazz més prestigiosos de l’Estat, com els de Barcelona, Terrassa o Getxo.

Carles Pineda estarà acompanyat de Jammers Trio, que interpretaran Roy Hargrove. A la guitarra hi haurà Marc Teclas; Pipo Vidal, al contrabaix; i Oriol Cases, a la bateria.

Roy Hargrove, a qui estarà dedicada la sessió, és un trompetista de jazz estatunidenc referent del gènere, especialment a finals de la dècada dels 80. Les Jams de Jazz se celebren cada dimecres al Wilg Geese.

Carles Pineda

Músic de sòlida formació, Carles Pineda ha estudiat saxo clàssic a l’Escola Municipal de Sabadell i saxo jazzístic i harmonia moderna a l’Aula de Músics i el Taller de Músics de Barcelona.

Ha desplegat la seva activitat musical en molts grups i orquestres, entre els quals destaca la Big Band de l’Aula de Músics. Amb aquestes formacions ha aprofundit en estils tan diversos com el jazz, la salsa o la música comercial.

Ha intervingut en alguns dels més prestigiosos Festivals de jazz de l’Estat, com els de Barcelona, Terrassa o Getxo. També s’ha prodigat com a músic d’estudi en nombrosos enregistraments discogràfics. Cal destacar igualment la seva àmplia experiència en el món de la docència: ha impartit classes a l’Escola Anglada i a Joves Intèrprets de Terrassa, al Blue Train de Sabadell i al Taller de Músics.

Comentaris
To Top