Ciutat

En marxa el servei de cangur per les vacances escolars a Sabadell

Prop d’un centenar de famílies han demanat plaça

Coincidint amb el període de vacances escolars de Setmana Santa, aquest dilluns s’ha posat en marxa el servei d’acollida per a infants entre els 3 i els 12 anys. Les activitats es duen a terme de 8.30 a 14 hores en tres centres cívics: a Ca n’Oriac, al de la Creu Alta-Cal Balsach i al de Torre-romeu.

Cada centre disposa d’una vintena de places, amb un servei diari que s’allargarà fins al dijous, 6 d’abril. Segons les dades d’aquesta edició, de moment hi ha hagut un total de 93 infants inscrits. Cal Balsach, amb 48 peticions, és l’espai amb més sol·licituds, seguit Ca n’Oriac, amb 35 places. Finalment, una desena de famílies han demanat el servei a Torre-romeu.

Tot i que el període d’inscripcions ja està tancat, si queden vacants es pot fer ús del servei amb la inscripció presencial al mateix moment al centre. Els infants es troben a càrrec de professionals del lleure i poden gaudir d’una programació d’activitats diverses i adaptades a totes les franges d’edat, que inclouen tallers, contes i jocs.

El pla Corresponsables és una iniciativa del Ministeri d’Igualtat a través del Departament d’Igualtat i Feminismes, per a la igualtat efectiva de dones i homes. L’objectiu és fomentar la corresponsabilitat i afavorir la conciliació de les famílies amb menors de 14 anys, crear llocs de feina en aquest sector i reconèixer la cura no formal.

Comentaris
To Top