ESPORTS

Gran remuntada de Pepe Martí a Melbourne

Martí, a Melbourne / CEDIDA

Nova exhibició de Pepe Martí aquesta temporada a la Fórmula 3. El jove pilot, en la segona cita del Mundial, va culminar una gran remuntada que li va permetre acabar entre els deu primers i encadenar una nova prova sumant sis punts.

View this post on Instagram

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

L’escenari va ser el mític Albert Park de Melbourne, a Austràlia, traçat on Pepe Martí va deixar a tothom amb la boca oberta mentre avançava pilots rere pilots. “Estic molt feliç amb la remuntada. Era un cap de setmana que anava a ser molt complicat i l’acabem amb sis punts. D’aquesta experiència n’hem après molt i estic amb moltes ganes de continuar en aquesta línia”, va assegurar el pilot del Campos Racing.

Martí sortia de l’engraellat des de la quinzena fila, en la 30a posició, després d’una qualy lluny de les expectatives, que resoldria amb una gran actuació, acabant en la novena posició. Finalment, el jove pilot acabaria guanyant dues posicions més, fruit de les penalitzacions dels seus rivals.

Pròxima cita: Imola

El pilot de l’estructura de Fernando Alonso, A14 Management, no tornarà a l’acció fins al cap de setmana del 19 i 20 de maig en el circuit italià d’Imola. Martí hi arribarà com a top5 de la classificació general.

Comentaris
To Top