ESPORTS

Miki Lladó: “Ens ha faltat empenta, no hem estat a l’altura de la competició”

Miki Lladó s'ha mostrat molt crític amb l'actuació dels seus homes / Lluís Franco

El tècnic arlequinat Miki Lladó s’ha mostrat molt crític amb l’actuació del seu equip després de la derrota encaixada davant el Nàstic que podia situar el Sabadell de nou en zona de descens al final d’aquesta 31a jornada.

DECEBUT: “El nostre partit no ha estat bo. Penso que ha estat un dels pitjors que hem fet d’ençà que estic a la banqueta. No m’han agradat certes coses que caldrà parlar de manera interna. Sempre parlo de voler i empenta i això ens ha faltat una mica. No hem estat a l’altura de la competició. Hem d’analitzar-ho bé”.

UNA BONA FASE: “El partit ha començat molt intens per part del Nàstic, però ens hem consolidat i hem tingut un parell de bones accions per dins, sobretot l’ocasió de David Astals. En aquesta fase del partit hem estat més o menys bé, però el 0-1 ens ha descol·locat una mica. En l’inici de la segona hem tingut la gran oportunitat de Pau Víctor que hauria pogut canviar el guió del partit”.

CANVIS: “Penso que m’he equivocat perquè l’equip ha perdut l’equilibri amb Sergi Altimira de ‘6’ i Moha i Cristian fent d’interiors. Els centrals? Guillem Molina havia estat malalt durant la setmana i ja no podia més. I César Morgado havia vist targeta”.

OBJECTIU CLAR: “Teníem una gran oportunitat contra el Nàstic i l’hem desaprofitat. Hem fet un pas enrere. Hauríem d’haver guanyat aquest partit. Penso que el més important és tenir clar el camí per assolir l’objectiu de la permanència i sabem que ens tocarà lluitar i patir fins a l’última jornada. Necessitem punts, però jugant així estem lluny d’aconseguir-los”.

POSSIBLE ZONA DE DESCENS: “Pot passar, però serien un o dos punts com a molt de diferència. Això reforça la idea que haurem de remar moltíssim. Ara vindrà el Castellón, juguem a casa i hem de sortir pels tres punts. Hem de reflexionar, fer autocrítica, veure els motius, explicar-los i treballar molt”.

Molina: “Ha faltat un punt d’intensitat”

El central Guillem Molina ha donat la cara i ha admès que “ells han estat un punt per sobre en intensitat en algunes fases del partit. A la segona part ho hem intentat, però hem tingut molts problemes per arribar a la porteria rival”.

L’equip continua fallant a la Nova Creu Alta: “és evident que sembla que ens sentim més còmodes fora quan jugar a casa hauria de ser un avantatge i proposar més per guanyar. Hem de millorar i a partir d’ara cal sortir en cada partit amb la idea de sumar els tres punts independentment del rival. Ens hem de mirar més nosaltres mateixos. Nervis al vestidor? Sabem que la situació és complicada, hem de ser conscients que només val guanyar i guanyar”.

Ensopegada molt perillosa del Sabadell davant el Nàstic (0-1)

Comentaris
To Top