Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts a Sabadell

Les mirades ja estan posades en la celebració de Sant Jordi

La celebració de Sant Jordi, aquest diumenge, ja és pràcticament aquí. Els redactors d’aquest diari volem gaudir de la diada d’una manera molt especial i hem preparat alguenes sorpreses per viure la jornada.

La plaça Ricard Simó Bach viurà un Sant Jordi literari, poètic i musical. Diari de Sabadell ha preparat una festa per tots els lectors, subscriptors i veïns, diumenge 23 d’abril a partir de les 18h. L’acte serà obert a tothom i gratuït.

Concert de Luand, recital de Roc Casagran i tertúlia d’escriptors: el Sant Jordi perfecte a Sabadell

L’acord final per construir la ronda Nord de Sabadell i Terrassa està més a prop. Els governs de l’Estat i la Generalitat s’han reunit aquest dilluns a Madrid per desencallar el futur de la infraestructura, pactada entre ERC i el PSC en el marc dels pressupostos catalans del 2023.

Sintonia Estat-Generalitat per desencallar la ronda Nord de Sabadell i Terrassa

El comitè d’empresa i les direccions de les empreses de transport de viatgers Sarbus i la Vallesana no han aconseguit arribar a un acord en el procés de negociació . Per aquest motiu, els treballadors reprendran la vaga indefinida convocada des d’aquest dimarts, que afecta el servei d’autobusos interurbans de Sabadell.

Torna la vaga d’autobusos interurbans de Sabadell

La doctora Assumpta Caixàs ha estat nomenada catedràtica de Medicina en l’especialitat d’Endocrinologia i Nutrició per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). D’aquesta manera, Caixàs s’ha convertit en la primera dona catedràtica del Parc Taulí i la segona dona catedràtica en aquesta especialitat a tot Catalunya.

La doctora Assumpta Caixàs, primera catedràtica de l’Hospital Parc Taulí

Els dos artistes sabadellencs que han tingut presència a ‘Eufòria’ han deixat durant la seva participació en el programa actuacions que els obren les portes de l’escena musical de casa nostra. Més enllà de demostrar ser cantants polifacètics i sense complexos, han transmès un missatge d’optimisme, vitalitat i resiliència.

VÍDEO | Sabadell deixa empremta a ‘Eufòria’

Comentaris
To Top