Oci i cultura

VÍDEO | Sabadell deixa empremta a ‘Eufòria’

carlos gonzalez euforia

Les cinc gales han servit per mostrar el seu talent musical

Eufòria es va quedar aquest divendres sense representació sabadellenca. Després de cinc gales, el Carlos es va acomiadar del talent musical de TV3. Era l’última carta després de l’eliminació de la Natàlia, l’altra sabadellenca que havia iniciat l’aventura televisiva i que va dir adeu després de la tercera entrega.

Els dos artistes, però, han deixat durant la seva participació en el programa actuacions que els obren les portes de l’escena musical de casa nostra. Més enllà de demostrar ser cantants polifacètics i sense complexos, han transmès un missatge d’optimisme, vitalitat i resiliència.

En el cas del Carlos, el cantant de 23 anys va tancar el seu pas pel concurs interpretant I’m Still Standing, d’Elton John. Abans, també havia defensat amb la seva característica energia temes d’artistes com Charlie Puth o C. Tangana, a més de Nil Moliner, que li va servir per presentar-se en societat al programa.

“Només vull amor”, de Siderland

Més enllà de la seva proposta musical, la darrera gala va servir per ensenyar imatges del seu dia a dia al barri de Ca n’Oriac. El jove va explicar la seva feina com a venedor a la botiga familiar, presentant la seva família i parlant sobre els seus inicis musicals.

Una gala al revés

El seu comiat va coincidir amb una cinquena gala on els papers es van intercanviar de dalt a baix, en l’anomenada “gala al revés”. Durant l’entrega del passat divendres, el públic va tenir un paper més rellevant que mai a l’hora de decidir qui continuava la seva trajectòria al programa. Després de l’actuació de cadascun dels nou concursants, els membres del jurat –Elena Gadel, Lildami i Carol Rovira– van fer les seves valoracions, però no van poder enviar ningú a la zona de perill.

Un cop van cantar tots els concursants, es van obrir les votacions i els cinc més votats pel públic es van classificar directament, mentre que els quatre restants van entrar a la zona de perill. Al contrari del que passa habitualment, el VAR musical no va afegir cap nom a la zona vermella, sinó que Clara Luna i Jordi Cubino van salvar el concursant que va destacar per les segones veus. El jurat va exercir el rol habitual del públic i va decidir quin dels dos concursants que encara continuaven en perill se salvava i quin abandonava el programa definitivament. En aquest cas, el Carlos.

“I’m still standing”, d’Elton John

Era el segon any que el sabadellenc arribava al càsting final del programa. Enguany, aconseguint una plaça en les gales. Una prova més del seu esperit de superació i lluita. En la seva estrena fa uns mesos, el Carlos va deixar un missatge que ben segur guiarà els seus pròxims passos. “M’he anat construint una seguretat i sé que costarà d’enfonsar-me”.

“Tu Juru Ju” de Julieta

Ara, tant ell com la Natàlia, de 19 anys, tenen l’oportunitat de continuar avançant i demostrant el seu talent. Els dos sabadellencs esperen assumir el seu pas per Eufòria com un pas més en el seu creixement. Encara amb l’esperança d’una repesca que va marcar l’edició de l’any passat i que en cas que el programa opti per repetir-la, podria tornar a obrir les portes d’Eufòria per a alguns dels dos joves artistes de la ciutat.

L’exemple de Triquell

L’edició de l’any passat ja va servir com a trampolí per al vallesà Triquell. El santquirzenc, que sempre ha fet vida a Sabadell, va tornar al programa fa dues setmanes com el fill pròdig que torna a casa, convertit en una figura consolidada del panorama musical català.

Comentaris
To Top