Oci i cultura

El Carlos diu adeu al somni d”Eufòria’

carlos gonzalez euforia
El sabadellenc Carlos Gonzalez és un dels concursants del ‘talent show’ de TV3

Carlos era l’última esperança sabadellenca. Després de l’eliminació de Natàlia, el jove quedava com a únic representant de la ciutat a Eufòria. Però no ha pogut ser i, en el darrer programa del talent show de TV3, ha quedat eliminat.

El sabadellenc ha actuat interpretant la cançó I’m Still Standing, d’Elton John. Una proposta musical que s’ha acompanyat d’un videoresum del dia a dia de Carlos. En aquest, s’ha pogut veure la seva vida al barri de Ca n’Oriac. El jove ha explicat la seva fina com a venedor d’uniformes a la botiga familiar, ens ha presentat la seva família i ha parlat dels seus inicis musicals.

Gala ‘al revés’

La gala d’aquest divendres ha estat diferent. Amb el nom de ‘gala al revés‘ s’ha atorgat més poder al públic, classificant als cinc concursants més voltats i enviant quatre a la zona de perill. Aquest cop sense VAR musical.

Pel que fa al jurat, aquests han començat fet les valoracions, però sense poder enviar ningú a la zona de perill. Després, és quan s’ha notat la variant d’aquesta gala. Ja que els coaches han exercit el rol habitual del públic i han decidit quin dels dos concursants que encara continuaven a la Zona de Perill se salvava i quin abandonava el programa definitivament. Un d’ells ha estat Carlos. Per tant, tocarà esperar per veure un sabadellenc o sabadellenca guanyant Eufòria. Qui sap si a la següent edició? N’estarem molt pendents.

Comentaris
To Top