Ciutat

Natàlia diu adeu a Eufòria

natalia revilla

La il·lusió de veure un sabadellenc guanyant Eufòria es complica. I és que, tot i la seva gran actuació, Natàlia va quedar eliminada durant l’última gala del programa. Tot en una nit molt intensa en la qual dos concursants van donar per acabada la seva presència a la segona edició del talent show musical de TV3.

La cita d’aquest divendres va començar amb molta tensió. Per primer cop, a l’inici del programa, dos concursants- un d’ells Natàlia- van haver d’actuar per sortir de la zona de perill. La sabadellenca cantar i interpretar el tema “Shake it off”, de Taylor Swift. Mentrestant, el seu rival, Jan va presentar “Angels”, de Robbie Williams. Cançons que, al tractar-se d’una eliminatòria, van ser imposades pel jurat.

Finalment, el vot del públic va ser decisiu. Amb un 67% front un 33% es va decidir que fos Jan qui continués al programa. Així doncs, totes les esperances recauen ara en Carlos. L’últim sabadellenc amb opcions de guanyar Eufòria.

Aquí pots veure el moment de l’eliminació. 

Comentaris
To Top