Ciutat

Caos circulatori per tasques de millora a la carretera de Castellar

L’embús es viu en els dos sentits de la marxa

Aquest dimecres, el trànsit es veu afectat des de primera hora per tasques de millora a la B-124, la carretera de Prats del Lluçanès, que connecta Sabadell i Castellar. Els treballs tenen a veure amb la reparació de diversos elements de la via que van quedar malmesos en l’accident de la setmana passada a l’altura del pont. La intervenció duta a terme per la Generalitat omplica la circulació de vehicles, obligant a la senyalització semafòrica que dona pas alternatiu, deixant un únic carril habilitat.

Aquesta circumstància provocava col·lapse a una de les vies interurbanes més concorregudes, amb prop de 30.000 vehicles diaris. Les cues arribaven fins a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sabadell durant el matí. Alhora, també hi ha congestió d’entrada a Sabadell. Diversos conductors han advertit sobre aquestes afectacions, que han de finalitzar aquest mateix dimecres.

Comentaris
To Top