ESPORTS

Chus Oviedo, campió de la Copa President a Granada amb marca internacional

Els representants del Club de Tir Sabadell a Granada / CEDIDA

El tir sabadellenc s’ha fet notar en la prestigiosa Copa President celebrada a les instal·lacions de Las Gabias, a Granada. Jesús Oviedo ha demostrat el seu gran moment de forma amb una actuació magistral en la modalitat d’aire comprimit. El tirador badienc del Club de Tir Sabadell s’ha procamat campió absolut amb gran autoritat i, el més important, fent marca internacional (630,6 punts) que també suposa el récord nacional.

D’aquesta manera, Chus té garantida la seva participació en totes les cites internacionals que es disputin en els pròxims sis mesos. La primera serà la Copa del Món a Azerbaian. Després d’uns mesos complicats i una mica irregulars de resultats, ha tornat a recuperar les millors sensacions i la seva consolidació a l’elit nacional.

Chus Oviedo amb la seva marca a Granada / CEDIDA

També ha estat molt destacada l’actuació del jove del Club de Tir Sabadell, Alejandro Cilveti, també amb experiència amb la selecció, aconseguint el bronze en la categoria júnior després d’un primer i tercer lloc a la final. Ha completat la representació sabadellenca, Paula Yeste, amb un meritori cinquè lloc júnior femení, i Alberto Corbelle, vuitè júnior en la masculina. Un balanç força positiu per l’entitat que presideix Ricard Martínez.

Comentaris
To Top