Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dijous 4 de maig a Sabadell

La cita electoral marca l’actualitat sabadellenca

La proximitat de les eleccions municipals del 28 de maig comencen a marcar bona part de l’agenda de la ciutat. Els preparatius de cara als comicis es van perfilant, abans de donar el tret de sortida oficial a la campanya.

Si t’ha tocat formar part d’una mesa electoral a Sabadell, hi ha un seguit de causes que permeten justificar l’absència a la cita. Hi ha més de 2.000 sabadellencs que participaran activament en l’ogranització de la jornada.

T’ha tocat ser a la mesa electoral? Les ‘excuses’ que serviran per lliurar-te’n

L’alcaldable de la Crida per Sabadell, Nani Valero, serà la protagonista aquest dijous, 4 de maig, de l’entrevista del Diari prèvia a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. La cita arrencarà a partir de les 7 de la tarda i podrà comptar amb l’assistència de públic a la redacció de la plaça de Ricard Simó i Bach.

Nani Valero (Crida), entrevistada el pròxim dijous al Diari de Sabadell

L’alcaldessa de Sabadell i candidata del PSC a la reelecció a les eleccions municipals del 28 de maig, Marta Farrés, va defensar aquest dimecres que “Sabadell ha d’obrir-se al riu com Barcelona es va obrir al mar” per créixer a nivell industrial i així “captar talent”.

Marta Farrés (PSC) defensa que “Sabadell s’ha d’obrir al riu com Barcelona es va obrir al mar”

L’any 2022 tres assassinats masclistes van copsar titulars dels mitjans de comunicació a la nostra comarca: el que va arribar als jutjats de Sabadell va ser l’assassinat d’una dona de Santa Perpètua a mans del seu marit, que després confessaria el crim. Ara bé, els grans crims masclistes a Sabadell són l’excepció: les lesions lleus són les més habituals (63,1%), amb 599 delictes registrats el 2022 a la seu judicial.

Sis de cada deu delictes per violència de gènere a Sabadell són per lesions lleus

S’acosta el cap de setmana i les temperatures preveuen un lleuger descens. A més, de cara a diumenge, les pluges podrien tornar a ser protagonistes a la ciutat. Consulta la previsió:

PREVISIÓ | El temps a Sabadell: dijous 4 de maig

Comentaris
To Top