Eleccions municipals 2023

Nani Valero (Crida), entrevistada aquest dijous al Diari de Sabadell

S’obrirà un torn de preguntes per al públic que assisteixi a la cita

L’alcaldable de la Crida per Sabadell, Nani Valero, serà la protagonista aquest dijous, 4 de maig, de l’entrevista del Diari prèvia a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. La cita arrencarà a partir de les 19 h i podrà comptar amb l’assistència de públic a la redacció de la plaça de Ricard Simó i Bach.

D’aquesta manera, els assistents que hi estiguin interessats podran preguntar a Valero en el tram final de l’entrevista, que es preveu que tingui una durada aproximada d’una hora. La formació anticapitalista va presentar el passat 14 d’abril la seva candidatura per als comicis. Entre les propostes del programa, la Crida aposta per revitalitzar el Mercat de Campoamor, un aspecte prioritari.

La jornada s’emmarca en el cicle d’entrevistes organitzades pel Diari, amb l’objectiu d’acostar als veïns de Sabadell les propostes dels candidats abans de la cita amb les urnes. Una setmana més tard serà el torn de Gabriel Fernández, alcaldable d’Esquerra Republicana a Sabadell, concretament dijous 11 de maig a les 19 h. Finalment, tancarà les jornades l’actual alcaldessa i candidata, Marta Farrés, que contestarà a les preguntes el dijous 18 de maig a les 19 h.

Cicle d’entrevistes DS: Tu preguntes, candidats a les eleccions responen

Comentaris
To Top